Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در هفتمین نشست روسای دانشگاه های عضو اتحادیه قفقاز و آسیای میانه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی آمادگی خود را برای ارتقای همکاری و گسترش تعاملات علمی و پژوهشی و روابط بین المللی بین دانشگاه‌های عضو اتحادیه اعلام می‌دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، دکتر عزیز جوانپور با ابراز خرسندی از حضور در این نشست به معرفی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و گفت: «تاکنون 5 میلیون دانش‌آموخته در دوره های مختلف از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده و یک میلیون و هشتصد هزار دانشجو در آن مشغول به تحصیل هستند و هفتاد هزار عضو هیات علمی و مدرس تمام وقت و نیمه وقت در این دانشگاه تدریس می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه آزاد اسلامی متشکل از 400 واحد و مرکز دانشگاهی و در فضایی حدود 20 میلیون متر مربع فضای آموزشی مشغول به فعالیت است.»

جوانپور اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی از استانداردهای علمی در سطوح منطقه ای و بین‌المللی برخوردار است تا حدی که این امر دانشگاه آزاد اسلامی را به یکی از بزرگترین دانشگاه‌های معتبر در منطقه و جهان تبدیل کرده است.»

وی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز را برخوردار از پتانسیل بالای علمی دانست و گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با برنامه ریزی دقیق و راهبردهای مناسب براساس شاخصه‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی توفیقات چشمگیری به دست آورده است. سطح علمی استادان این دانشگاه و افتخار آفرینی آنها در سطح ملی، بین المللی و منطقه ای اقداماتی شایسته، غرور آفرین و ارزشمند برای منطقه است.»

وی تصریح کرد: «این قطب علمی شمال غرب کشور در راستای رسیدن به اهداف عالیه دانشگاه آزاد اسلامی؛ تولید و گسترش دانش و فناوری‌های نوین را در جهت نیل به مرجعیت علمی، توسعه پایدار، دانش محور و ثروت آفرین سرلوحه امور خود قرار داده و از این رو اکنون دارای 12 دانشکده، 265 رشته مقطع تحصیلی، سه دانشکده فنی و حرفه ای و هشت مدرسه از مقطع ابتدایی تا پیش دانشگاهی(سما)، دو بیمارستان، چهار کتابخانه، 116 آزمایشگاه و کارگاه تخصصی، 11 مرکز تحقیقاتی، رشد و فناور، 13 سایت اینترنت، کلینیک دامپزشکی، سالن‌های همایش و کنفرانس، مرکز مشاوره، سلف سرویس، دو سالن چندمنظوره ورزشی، چهار خوابگاه دانشجویی، دو باب میهمانسرا و ... است.»

رئیس واحد تبریز افزود: «این واحد دانشگاهی با تأسیس مجتمع بین الملل ضمن استفاده از پتانسیل‌های موجود از جمله وجود راه‌های ارتباطی زمینی و هوایی با کشورهای منطقه، آمادگی جذب و تبادل دانشجو را نیز فراهم کرده است.»

وی با تاکید بر اینکه گسترش ارتباطات علمی و بین‌المللی میان دانشگاه‌ها باید در راس فعالیت‌های بین‌المللی هر کشور باشد ادامه داد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در راستای گسترش همکاری های فیمابین در زمینه های علمی، آموزشی و پژوهشی آماده انعقاد تفاهم نامه همکاری در موضوعات مورد علاقه دانشگاه های عضو اتحادیه است.»

جوانپور افزود: «تبادل استاد و دانشجو، برگزاری همایش‌ها، نمایشگاه‌های مشترک و اجرای دوره های مشترک آموزشی و پژوهشی می تواند در گسترش ارتباط‌های بین‌المللی دانشگاه‌‌ها تأثیرگذار باشد.»

به گزارش آنا، جوانپور به نمایندگی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه گواهی عضویت این دانشگاه در اتحادیه دانشگاه های منطقه قفقاز را اخذ کرد.

جوانپور در حاشیه این اجلاس با دانشگاه های اکراین و قبرس شمالی تفاهم نامه هایی در راستای افزایش ارتباطات علمی بین المللی امضا کرد.

اتحادیه دانشگاه های منطقه قفقاز از سال 2009 با هدف گسترش تعاملات علمی و ایجاد ارتباط بین دانشگاه های منطقه قفقاز تاسیس شده و در حال حاضر بیش از 120 دانشگاه از کشورهای ایران، ترکیه، جمهوری آذربایجان، روسیه، گرجستان، قزاقستان، اکراین، قبرس و ... عضو این اتحادیه هستند.

هفتمین نشست روسای دانشگاه های عضو اتحادیه قفقاز فروردین جاری با محوریت جاده ابریشم در دانشگاه Maltepe در شهر استانبول ترکیه برگزار شد.

هشتمین اجلاس رؤسای دانشگاه های عضو اتحادیه قفقاز اردیبهشت 97 در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار خواهد شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۷۸۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: استادان با فعالیت در مراکز رشد و فناوری و هم‌افزایی علمی و تبدیل علم به ثروت در کسب درآمد شهریه اثرگذار هستند.

وی با بیان اینکه آثار شهید مطهری در رشد فکری استادان و دانشجویان موثر است، عنوان کرد: تبیین اندیشه‌های علمی و سیاسی شهید مطهری در دانشگاه و برای تعلیم و تربیت دانشجویان بسیار ضروری و حائز اهمیت است.

معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی  افزود: در راستای اهداف سند تحول و صیانت از دستاورد‌های علمی و پژوهشی استادان و دانشگاهیان در دانشگاه آزاد اسلامی کار‌های خوبی صورت گرفت و برای کاربردی کردن تولید علم به ثروت فعالیت و تلاش شما استادان نقش مهمی دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل هم با تبریک روز معلم، تلاش و کوشش و ایثار استادان در کلاس درس را یک عشق ذاتی و درونی دانست و گفت: معلمی یک هدف برای رسیدن به معبود خود است آموزش و تدریس در کلاس لذت بخش و یک کار الهی است که انسان به آن عشق می‌ورزد.

سید میرالله حسینی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با بهرگیری از گام دوم ملی دانشگاه آزاد اسلامی و سند تحول در سال‌های اخیر رشد چشمگیری در جذب دانشجو براساس سوابق تحصیلی، تولید محصولات علمی، مشارکت دانشگاهیان به مسائل فرهنگی داشته است.

به گزارش آنا، آئین گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با حضور دکتر مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی، سید میرالله حسینی رئیس دانشگاه، استادان هیئت علمی همراه با خانواده، معاونان، در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این مراسم از استادان دانشگاه با اهدای لوح سپاس و کارت هدیه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد