Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده منتخب مردم میانه در مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی میانه با تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان تحول بزرگی در سطح آذربایجان‌شرقی ایجاد و به بهبود وضعیت علمی ـ آموزشی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی این استان کمک کند.

مهدی اسماعیلی در حاشیه بازدید از آزمون سراسری کارشناسی‌ارشد 99 در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در میانه اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه آموزش عالی کشور مظلوم واقع شده و از ظرفیت‌‌های موجود این دانشگاه به خوبی استفاده نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: برای اینکه دانشگاه آزاد اسلامی از این وضعیت خارج شود، نیازمند یک تغییر رویه بوده تا بتوان دوباره سرزنده بودن این مجموعه بزرگ آموزش عالی را احیا  و مشاهده کرد.

بیشتر بخوانید:

امکان راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان و اشتغالزایی با ایجاد رشته گیاهان دارویی

حرکت دانش‌بنیانی دانشگاه آزاد اسلامی اهواز در تجاری‌سازی علم شتاب می‌گیرد

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی افزود: عوامل مختلفی موجب شده تا قطار دانشگاه آزاد اسلامی از آن شتاب پرسرعت کاسته شود و می‌توان با ایجاد رشته‌های تحصیلی پرطرفدار و خدمات نوین آموزشی در پیشرفت این مجموعه گام‌های مؤثرتری برداشت.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود تعامل همه‌جانبه مسئولان و دولت با دانشگاه آزاد اسلامی را خواستار شد و ادامه داد: وظیفه ما این است که از حق واقعی دانشگاه آزاد اسلامی در مجلس شورای اسلامی دفاع کنیم تا آب رفته را به جوی برگردانیم و بهترین راهکارها را برای بزرگترین دانشگاه حضوری جهان بیندیشیم.

لزوم تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی میانه

اسماعیلی با تأکید بر اینکه تحرک زیاد مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بیش از این لازم و ضروری است، مطرح کرد: هدف اصلی من و دیگر مسئولان شهرستان میانه رساندن این دانشگاه به جایگاه اصلی خود با ایجاد رشته‌های پرطرفدار از جمله پزشکی، پیراپزشکی و ... است و تمام توان خود را به‌عنوان عضو کمیسیون آموزشی مجلس در تعالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به کار خواهم بست.

وی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی میانه بتواند با تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان تحول بزرگی در سطح استان آذربایجان‌شرقی ایجاد و به بهبود وضعیت علمی ـ آموزشی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کمک کند.

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ایجاد دانشگاه فنی و حرفه‌ای در شهرستان میانه از اولویت‌هاست و درخواست راه‌اندازی دانشکده علوم پزشکی از وزیر بهداشت انجام شده و با نظر مساعد وی در دست اقدام است.

به گزارش آنا، آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 1399 با حضور یک‌هزار و 270 داوطلب زن و مرد در سه نوبت صبح پنج‌شنبه، جمعه (16 و 17 مرداد) در دو سایت مجمتع آموزشی و تحصیلات تکمیلی و ساختمان مرکزی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.

آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 1399 فردا (18 مرداد) نیز در واحد میانه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: استان آذربایجان شرقی شهرستان میانه مهدی اسماعیلی آزمون کارشناسی ارشد 99 دانشگاه آزاد اسلامی میانه تشکیل شرکت های دانش بنیان مجلس شورای اسلامی واحد میانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۹۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: تمام مراحل و اقدامات جهت کاهش آلایندگی نیروگاه برق حرارتی شازند اراک در قالب ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و از طریق یک کارگزار تخصصی با مدیریت ستاد و کمیته فنی ذیل آن راهبری خواهد شد تا نهایتا به یک الگو و مدل قابل تسری به دیگر نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ کشور برسیم.

به گزارش ایسنا، سید مهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست طی سخنانی در نخستین نشست هماهنگی در راستای پیگیری فراخوان کاهش آلایندگی نیروگاه برق حرارتی شازند اراک، اظهار کرد: هدف از این نشست هماهنگی، تشکیل کارگروهی از خبرگان برای رسیدن به راه حل‌هایی جهت کاهش آلودگی نیروگاه شازند است. در این راستا، می‌کوشیم تا این موضوع را در سه بخش اصلاح سوخت نیروگاهی و سولفورزدایی مازوت، اصلاح فرآیندهای داخل نیروگاه و ارتقای راندمان و بهره‌وری و نهایتا حذف آلاینده‌های خروجی و اصلاح فضای سبز پیرامونی پیگیری کنیم.

وی ادامه داد: تمام مراحل و اقدامات جهت کاهش آلایندگی این نیروگاه در قالب ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و از طریق یک کارگزار تخصصی با مدیریت ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان آب، اقلیم و محیط زیست و کمیته فنی ذیل آن راهبری خواهد شد تا نهایتا به یک الگو و مدل قابل تسری به دیگر نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ کشور برسیم.

وی ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فعال در حوزه مسائل زیست محیطی را برای پیشبرد ایده کاهش آلایندگی نیروگاه شازند، ضروری دانست و دراین راستا به فراخوانی که به تازگی از سوی ستاد منتشر شده، اشاره کرد و گفت: در این فراخوان ما به دنبال ایجاد کارگزار تخصصی برای تشکیل این کنسرسیوم هستیم و تا به امروز هفت شرکت دانش‌بنیان اعلام آمادگی کرده‌اند.

نوربخش همچنین به ابزارهای حمایتی معاونت اشاره کرد و اعطای اعتبار مالیاتی، ابزارهای تنظیم‌گری و وضع قوانین و مقررات و تسهیلگری جهت اجماع سازی شرکت‌های دانش‌بنیان را از جمله این ابزارها برشمرد.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری،  وی در  پایان خاطرنشان کرد: اقدام بعدی در راستای پیگیری موضوع، تشکیل کمیته فنی و بررسی پیشنهادهای دریافتی خواهد بود. پس از انتخاب کارگزار تخصصی، تدقیق فهرست خدمات و انتظارات و تدوین نقشه راه با راهبری کمیته فنی، انجام خواهد شد که انتظار می‌رود بتوانیم تا پایان سال، بخش‌هایی از این اقدام مثبت را به مرحله اجرا درآوریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برپایی اردوی تیم ملی تنیس
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است